WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CITROEN NEMO Bestelwagen (AA_)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVBMWDAIHATSULINCOLN. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN NEMO Bestelwagen (AA_). Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Speling op de wielnaaf

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Zimmermann, Jurid, Bendix, Bosch, Rofren, TRW en ABS Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Wielnaaf voor uw CITROEN bestellen

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.