WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CITROEN NEMO Stationwagen

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-2009 tot heden
54
73
Stationwagen
04-2009 tot heden
50
68
Stationwagen

Wielnaaf zelf monteren

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Je kunt bij ons betalen via overboeking, PayPal en MisterCash Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Speling op de wielnaaf

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Wielnaaf voor uw CITROEN NEMO Stationwagen bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een wiellager mag je niet horen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.