WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CITROEN XANTIA Bestelwagen/Bus (X2_)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1998 tot heden
66
90
Bestelwagen/Bus
06-1999 tot heden
66
90
Bestelwagen/Bus

Speling op de wielnaaf

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN XANTIA Bestelwagen/Bus (X2_). Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Wielnaaf voor uw CITROEN bestellen

De wegligging is een stuk minder. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.

Wielnaaf zelf monteren

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.