WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CITROEN XANTIA (X1_, X2_)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1993 tot heden
95
129
Hatchback

Speling op de wielnaaf

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN XANTIA (X1_, X2_) komen. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Wielnaaf zelf monteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSCITROENHYUNDAISMARTSSANGYONG. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.