WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven DACIA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf zelf monteren

Pers wiellagers moeten geperst worden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABFORDJEEPVAUXHALL. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Wielnaaf voor uw DACIA bestellen

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.

Speling op de wielnaaf

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.