Wielnaven DAEWOO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Speling op de wielnaaf

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDASUZUKIDACIA. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Wielnaaf zelf monteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Wij controleren altijd bij de DAEWOO dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.