WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven DODGE

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw DODGE bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAHONDAALFA ROMEO.

Wielnaaf zelf monteren

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Speling op de wielnaaf

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.