WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven FORD MONDEO II Sedan (BFP)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Speling op de wielnaaf

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD MONDEO II Sedan (BFP) past. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo De centrale moer borgt de naaf of lagers.

Wielnaaf zelf monteren

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Wielnaaf voor uw FORD bestellen

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTHYUNDAIBEDFORDKIA. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.