WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven FORD S-MAX (WA6)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Speling op de wielnaaf

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Wielnaaf zelf monteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD S-MAX (WA6). Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wielnaaf voor uw FORD bestellen

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSDACIAOPELLADAMERCEDES-BENZ.