Wielnaven HYUNDAI SONATA VI (YF)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2009 tot heden
128
174
Sedan

Wielnaaf voor uw HYUNDAI SONATA VI (YF) bestellen

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Speling op de wielnaaf

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, Creditcard en PayPal Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Wielnaaf zelf monteren

Een wiellager mag je niet horen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.