Wielnaven HYUNDAI XG Sedan

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2003 tot heden
123
167
Sedan
09-2000 tot heden
143
194
Sedan

Wielnaaf voor uw HYUNDAI XG Sedan bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wielnaaf zelf monteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.

Speling op de wielnaaf

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.