WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven INFINITI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw INFINITI bestellen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Pers wiellagers moeten geperst worden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op de wielnaaf

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Wielnaaf zelf monteren

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZLOTUSLAMBORGHINIHYUNDAI.