WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven JEEP

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf zelf monteren

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Wielnaaf voor uw JEEP bestellen

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPIVECOPORSCHE. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Speling op de wielnaaf

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.