WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven KIA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf zelf monteren

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

Speling op de wielnaaf

Elke KIA heeft een eigen VIN-nummer. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.