WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LANCIA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf zelf monteren

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Speling op de wielnaaf

De wegligging is een stuk minder. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. In ons magazijn heeft RemmenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.