WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LEXUS

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf zelf monteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Een wiellager mag je niet horen.

Speling op de wielnaaf

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe pistons. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.