WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LOTUS

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw LOTUS bestellen

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Wielnaaf zelf monteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Speling op de wielnaaf

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider.