WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MG

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw MG bestellen

In ons magazijn heeft RemmenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Speling op de wielnaaf

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Wielnaaf zelf monteren

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.