WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MITSUBISHI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf zelf monteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft.

Wielnaaf voor uw MITSUBISHI bestellen

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.

Speling op de wielnaaf

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Lucas, ATE, Textar, Bendix, Bosch, Zimmermann, ABS, Jurid, Pagid en TRW Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.