WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN 200 SX (S14)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf zelf monteren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Speling op de wielnaaf

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN 200 SX (S14). Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.