WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN ALMERA II (N16)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf voor uw NISSAN ALMERA II (N16) bestellen

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Speling op de wielnaaf

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHBUICKSUBARULAMBORGHINIPONTIAC. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Wielnaaf zelf monteren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.