WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN CUBE (Z12)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2010 tot heden
81
110
Hatchback

Wielnaaf zelf monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN CUBE (Z12), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.

Speling op de wielnaaf

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.