WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN LEAF (ZE0)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2010 tot heden
80
109
Hatchback

Speling op de wielnaaf

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

Wielnaaf zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSEATRENAULT. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN LEAF (ZE0). Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De centrale moer borgt de naaf of lagers.