WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN MAXIMA III (J30)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf zelf monteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN MAXIMA III (J30) past. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Speling op de wielnaaf

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.