WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV (A32)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf zelf monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX IV (A32). Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Speling op de wielnaaf

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABCADILLACLOTUSMGCITROEN. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.