WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN MICRA I (K10)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1986 tot heden
44
60
Hatchback
07-1986 tot heden
40
54
Hatchback

Wielnaaf voor uw NISSAN MICRA I (K10) bestellen

Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Speling op de wielnaaf

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Wielnaaf zelf monteren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.