WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN MICRA II (K11)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-1998 tot heden
42
57
Hatchback

Wielnaaf voor uw NISSAN MICRA II (K11) bestellen

Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Speling op de wielnaaf

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Wielnaaf zelf monteren

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENPEUGEOTCITROENPORSCHE. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.