WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN MURANO I (Z50)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-2003 tot heden
172
234
Terreinwagen gesloten
01-2006 tot heden
170
231
Terreinwagen gesloten

Speling op de wielnaaf

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Wielnaaf voor uw NISSAN MURANO I (Z50) bestellen

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Wielnaaf zelf monteren

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. U besteld bij RemmenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.