WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN NP300 NAVARA (D40)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf zelf monteren

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Speling op de wielnaaf

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Elke NISSAN NP300 NAVARA (D40) heeft een eigen VIN-nummer.

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.