WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN NP300 PICKUP (D22)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Speling op de wielnaaf

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Elke NISSAN NP300 PICKUP (D22) heeft een eigen VIN-nummer.

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Wielnaaf zelf monteren

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.