WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN PRAIRIE PRO (M11)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf zelf monteren

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Speling op de wielnaaf

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN PRAIRIE PRO (M11) komen. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDACHRYSLERLAND ROVERVAUXHALLOLDSMOBILEOPEL.

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.