WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN PRIMERA Hatchback (P11)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Speling op de wielnaaf

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wielnaaf zelf monteren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERJEEPDACIA. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN PRIMERA Hatchback (P11), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.