WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN PRIMERA (P11)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1996 tot heden
105
143
Sedan

Wielnaaf zelf monteren

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke NISSAN PRIMERA (P11) heeft een eigen VIN-nummer. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op de wielnaaf

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUPORSCHEHONDALAND ROVERMITSUBISHI. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.