WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN PRIMERA Traveller (W10)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf zelf monteren

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Wij controleren altijd bij de NISSAN PRIMERA Traveller (W10) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Speling op de wielnaaf

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U besteld bij RemmenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.