WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN PULSAR Hatchback (C13)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf zelf monteren

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN PULSAR Hatchback (C13), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.

Speling op de wielnaaf

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Wielnaaf voor uw NISSAN bestellen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Gietijzer komt minder veel voor als component.