WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I (J10, NJ10, JJ10E)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2010 tot heden
103
140
Terreinwagen gesloten
01-2010 tot heden
103
140
Terreinwagen gesloten

Wielnaaf voor uw NISSAN QASHQAI / QASHQAI +2 I (J10, NJ10, JJ10E) bestellen

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer.

Wielnaaf zelf monteren

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Speling op de wielnaaf

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAINFINITIPORSCHE. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.