WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN SUNNY III Hatchback (N14)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw NISSAN SUNNY III Hatchback (N14) bestellen

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Wielnaaf zelf monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Speling op de wielnaaf

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.