WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN SUNNY III (N14)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Speling op de wielnaaf

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN SUNNY III (N14). Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENDAEWOOMASERATISKODAGMC.

Wielnaaf zelf monteren

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.