WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN TIIDA Hatchback (C11)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2007 tot heden
76
103
Hatchback

Wielnaaf voor uw NISSAN TIIDA Hatchback (C11) bestellen

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Wielnaaf zelf monteren

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOLANCIAVAUXHALLCHEVROLETHYUNDAI. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.

Speling op de wielnaaf

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.