Wielnaven PLYMOUTH

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf zelf monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Rofren, Zimmermann, Lucas, Bendix, Bosch, Jurid, Textar en TRW Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider.

Wielnaaf voor uw PLYMOUTH bestellen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Speling op de wielnaaf

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.