WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Speling op de wielnaaf

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

Wielnaaf zelf monteren

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.