WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT MEGANE Scenic (JA0/1_)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Speling op de wielnaaf

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wij controleren altijd bij de RENAULT MEGANE Scenic (JA0/1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wielnaaf voor uw RENAULT bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIVW VOLKSWAGENLINCOLNGMC. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Wielnaaf zelf monteren

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.