WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven SKODA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw SKODA bestellen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Speling op de wielnaaf

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Wielnaaf zelf monteren

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.