WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven SUZUKI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw SUZUKI bestellen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid en Zimmermann Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op de wielnaaf

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Wielnaaf zelf monteren

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.