WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven TOYOTA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf zelf monteren

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Speling op de wielnaaf

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADACHEVROLETDAIMLERFERRARI. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Wielnaaf voor uw TOYOTA bestellen

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.